GoldenCrossHotels.com, gids rolstoeltoegankelijke hotels, biedt u een selectie van rolstoelvriendelijke en ook overigens aangepaste overnachtingsmogelijkheden en beperkt zich hierbij niet tot Nederland.

 

Er is geselecteerd uit de volgende rolstoelvriendelijke accommodaties: 

  • aangepaste vakantie- en/of zakenhotels
  • aangepaste groepshotels
  • aangepaste kuurcentra
  • aangepaste B&B's

Alle vermelde adressen zijn vooraf door ons bezocht en beoordeeld. Bij de beoordeling wordt met name gelet op sfeer, persoonlijke aandacht en bejegening, rolstoeltoegankelijkheid, kwaliteit, algemene hygiëne, orde en netheid.  Bij het criterium kwaliteit moet worden gedacht aan materiële degelijkheid en staat van onderhoud. 

Sterren geven onze persoonlijke waardering weer voor het betreffende adres na ons laatste bezoek. 

 

Deze website is opgezet als wegwijzer. Wij zijn geen boekingskantoor en hebben dus geen bemoeienis met tarieven! Ter voorkoming van misverstanden adviseren wij wél om rechtstreeks bij het geselecteerde adres te boeken. Mocht er dan onverhoopt tóch iets fout gaan dan weet u wie u verantwoordelijk moet houden. 

GoldenCrossHotels hebben niet allemaal dezelfde faciliteiten. Check daarom altijd, vóórdat u boekt of de geselecteerde accommodatie wel aan uw persoonlijke behoeften voldoet!

 

Wij streven naar correcte informatieverstrekking, maar kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden op deze en/of hiermede verbonden websites.

 

Deze website werd ontworpen en ontwikkeld door:  

Maaike Hammerstein www.maaikemedia.nl

Gosling Cools www.cobiz.nl

 

Vertalingen:

Duits: Suraj Shiamrai Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pools: Karolina Jankowska Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Animatie:

Saman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Webbeheer:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.